News Flash:

Rulou cu nutella si vanilie

4 Februarie 2013
2539 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

550 gr faina
25 gr drojdie
100 ml lapte
50 gr zahar alb
100 gr unt
1 lingurita extract de vanilie
3 oua
150 gr zahar brun
300 gr nutella
70 gr nuci tocate
1 lingurita scortisoara
1 lingurita sare

Mod de preparare:

Combina drojdia cu o lingurita de zahar si o jumatate de cana de apa calduta si lasa la dospit timp de 10 minute. Intre timp, fierbe laptele intr-o cratita impreuna cu zaharul alb, sarea si jumatate din cantitatea de unt. Dupa 10 minute, incorporeaza si amestecul cu drojdie, vanilia, 2 oua si faina. Framanta bine aluatul format, acopera cu un servet de bucatarie si lasa la dospit timp de 2 ore. Topeste restul de unt intr-o cratita, adauga zaharul brun si amesteca pana obtii un caramel. Incorporeaza apoi nucile si ia de pe foc.
Intinde aluatul, unge cu nutella, ruleaza si taie in 12 bucati. Transfera rulourile mici intr-o tava si unge cu oul ramas. Deasupra presara scortisoara si nucile caramelizate. Da tava la cuptor pentru 30 de minute.
Rulourile cu nutella se servesc cu inghetata de vanilie si fulgi de migdale.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina drojdie lapte zahar alb unt oua zahar brun nutella nuci tocate sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1539 viz    0 com
2555 viz    0 com
1145 viz    0 com
11414 viz    0 com
3489 viz    0 com
14050 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1745 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032838 (s)