News Flash:

Rulou cu crema de branza si sunca de curcan

11 Noiembrie 2011
4021 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulou cu crema de branza si sunca de curcan
Ingrediente: 500 g sunca de curcan feliata 225 g crema de branza 1 lingura lapte Mod de preparare: Crema de branza se bate cu laptele pana devine pufoasa. Feliile de sunca se umplu cu acest amestec, se ruleaza, se impaturesc in folie si se dau la frigider. Fiecare rulou se taie in 5 si se asaza pe un platou. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa murata bucataria internationala supa lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1301 viz    0 com
1387 viz    0 com
3429 viz    0 com
1296 viz    0 com
2597 viz    0 com
1763 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1517 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013946 (s)