News Flash:

Rulou cu carne tocata

1 Februarie 2016
3098 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 fasii de bacon
450 gr carne tocata de vita
sos pentru barbecue
cateva cubulete de branza Emmentaler
ceapa prajita

Mod de preparare rulou cu carne tocata:

1. Intinde fasiile una langa alta, pe o foaie de copt, sa zicem.
2. Potriveste carnea tocata de condimente.
3. Intinde carnea cat mai uniform peste bacon (stratul sa fie subtire).
4. Pune cubulete intr-un capat, in sir.
5. Ruleaza usor, cu ajutorul foii de copt.
6. Incinge grillul.
7. Pune ruloul pe grill (daca se poate sa nu intre in contact direct cu caldura).
8. Acopera grillul si lasa asa timp de 25 de minute, la 180 de grade Celsius.
9. Dupa 5 minute unge ruloul cu sos pentru barbecue. Lasa asa vreo 10 minute, apoi unge iarasi cu sos pentru barbecue.
10. Trece ruloul fript prin ceapa prajita.
11. Serveste acest rulou cu carne tocata cu muraturi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rulou carne rulada carne antreuri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1692 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022295 (s)