News Flash:

Rulo9uri de castraveti cu branza si ceapa

1 Mai 2013
1731 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 castraveti
200 g branza de vaci
400 g branza telemea
1 lingura cu unt
200 g smantana
1 ceapa
3 catei de usturoi
sare
piper

Mod de preparare:

Intr-un vas, pune branza la desarat, dupa care paseaz-o cu furculita sau trece-o printr-o sita. Adauga smantana, branza de vaci, untul si un praf de sare si piper. Amesteca energic pana obtii o crema omogena. Pune apoi ceapa tocata marunt si usturoiul zdrobit. Lasa la rece 15 minute. Intre timp, spala castravetii, sterge-i cu un servet, dupa care taie-i in felii, pe lungime, potrivit de groase.
Condimenteaza-le cu sare si piper. Pe fiecare felie de castravete pune cate 1-2 linguri cu crema de branza si ruleaza usor. Prinde fiecare rulou cu scobitoare si lasa la rece pana sosesc musafirii.

sursa: ecuisine
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

castraveti branza telemea smantana ceapa usturoi piper sita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1784 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021067 (s)