News Flash:

Rulada umpluta cu carne de curcan

9 Mai 2016
8647 Vizualizari | 1 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (-0.0009)
USD: 4.0026 RON (-0.0492)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

200 gr de castane
100 gr slanina
1 ceapa
10 gr ghimbir maruntit si dat pe razatoare
1 paine
150 ml lapte
sare
piper negru
putina nucsoara
250 g carne de curcan tocata
cateva felii de piept de curcan
1 ou
300-400 gr bacon feliat

Mod de preparare:

1. Spala castanele in apa rece, cresteaza-le in forma de X si pune-le la fiert pentru vreo 40 de minute.
2. Taie marunt slanina.
3. Toaca marunt ceapa.
4. Rumeneste slanina in tigaia incinsa, apoi pune ceapa pentru cateva minute. Ia de pe foc.
5. Inmoaie painea in lapte. Stoarce-o apoi.
6. Curata castanele si toaca-le marunt.
7. Amesteca-le cu ou, carnea de curcan tocata, painea, baconul, ceapa, slanina rumenita, ghimbirul, piperul, nucsoara si sarea. Baga bolul in frigider pentru vreo 2 ore.
8. Bate usor feliile de piept de curcan cu un ciocan de snitele.
9. Intinde o folie alimentara pe masa.
10. Pe ea feliile de bacon, una langa alta, usor una peste alta.
11. Acopera-le cu pieptul de pui (la fel, pune feliile usor una peste alta).
12. Pune umplutura pregatita anterior intr-un capat si ruleaza cu grija, folosindu-te de folia alimentara.
13. Inveleste rulada in folie de aluminiu, sigileaza ambele capete si bag-o in cuptorul incins la 150 de grade Celsius, pentru vreo 35-45 de minute.
14. Scoate rulada, indeparteaza folia si baga inapoi in cuptor, de data aceasta pentru 20-30 de minute.
Inainte de a o felia, lasati-o deoparte cam 15 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rulada carne rulada curcan rulada bacon
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

CharlesLouff  | #1253
wh0cd113864 cafergot buy stromectol buy tetracycline online suhagra
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1698 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015456 (s)