News Flash:

Rulada SUCEVEANA cu branza dulce si stafide. O BUNATATE!

11 Noiembrie 2016
1695 Vizualizari | 1 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (-0.0009)
USD: 4.0026 RON (-0.0492)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

300 gr faina
4 oua
100 ml lapte
150 gr zahar
300 gr branza de vaci
100 gr unt
1 lamaie
15 gr sare

Mod de preparare:

1. Din faina, lapte, 25 g de unt si un praf de sare se face un aluat, care se bate cu sucitorul si se lasa 20 de minute acoperit de o oala calda.
2. Se intinde apoi o foaie de aluat cu ajutorul sucitorului, cat mai subtire.
3. Branza se trece prin sita si se amesteca bine cu oua, stafide, zahar si coaja rasa de lamaie.
4. Foaia de aluat se stropeste cu unt, apoi peste ea se intinde uniform un strat din amestecul de branza.
5. Se ruleaza sub forma de sul care se introduce intr-o tava tapetata cu unt si se da la cuptor 30 de minute.,
6. Se serveste calda, cu zahar pudra presarat deasupra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

faina zahar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

ilidia  | #3596
Branza de VACA, nu de vaci... Te pomenesti ca stai pe un scaun de lemne...
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1810 (s) | 34 queries | Mysql time :0.027814 (s)