News Flash:

Rulada pentru Paste, FARA COACERE

22 Martie 2016
6661 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru rulada:
cca 100 gr branza rasa (preferata voastra)
12 felii de branza topita
9 felii sunca
sare
piper negru

Pentru umplutura:
5 oua fierte tari
4-5 linguri crema de branza
10 gr unt
1 lingurita mustar
putin patrunjel

Mod de preparare:

1. Tapeteaza o tava cu hartie de copt.
2. Intinde feliile de branza topita in tava, astfel incat sa suprapuna putin.
3. Presara branza rasa cat mai uniform.
4. Marunteste albusurile (nu le amesteca cu galbenusurile).
5. Amesteca patrunjelul tocat cu crema de branza, sarea si piperul. Omogenizeaza.
6. Intinde compozitia peste branza din tava, tot cat mai uniform.
7. Acopera cu feliile de sunca.
8. Marunteste galbenusurile folosind o furculita si amesteca-le apoi cu mustar si unt moale.
9. Intinde mixul peste feliile de sunca.
10. Ruleaza cu ajutorul foii de copt si baga in frigider ca sa se intareasca. Feliaza apoi si serveste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rulada pasti rulada aperitiv rulada sunca aperitiv pasti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1848 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015773 (s)