News Flash:

Rulada frantuzeasca de curcan cu orez

13 Martie 2013
8415 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg piept de curcan
ulei de masline
sare de mare

Pentru umplutura:

250 g orez
1 ardei verde
3 fire de ceapa verde
3 ardei copti
patrunjel
3-4 frunze de salata verde
boia dulce
2 linguri ulei de masline
sare

Mod de preparare:


Curata pieptul de curcan de pielite si taie-l incat sa se poata rula. Bate-l putin si condimenteaza-l cu sare, apoi unge-l cu ulei de masline.
Spala bine orezul si pune-l la fiert cu putin sare si cateva picaturi de ulei de masline.
Taie ceapa marunt si adaug-o in orezul aproape fiert, apoi acopera cratita cu un capac pentru a se intrepatrunde aromele.
Intinde orezul peste pieptul de curcan si adauga si felii de ardei copt, apoi ruleaza-l si pune-l la cuptor 40 minute. Cand s-a rumenit, scoate-l si trece-l prin boia dulce amestecata cu patrunjel si salata verde tocate marunt, apoi pune-l la rece cateva ore.
Rulada de curcan frantuzeasca se serveste rece, ca aperitiv.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

umplutura orez ardei verde ardei copti patrunjel boia dulce sare cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4820 viz    0 com
1836 viz    0 com
2920 viz    0 com
2242 viz    0 com
1754 viz    0 com
1767 viz    0 com
2160 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1582 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019427 (s)