News Flash:

Rulada frantuzeasca de curcan cu orez

13 Martie 2013
8063 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6663 RON (0.0000)
USD: 4.0270 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1 kg piept de curcan
ulei de masline
sare de mare

Pentru umplutura:

250 g orez
1 ardei verde
3 fire de ceapa verde
3 ardei copti
patrunjel
3-4 frunze de salata verde
boia dulce
2 linguri ulei de masline
sare

Mod de preparare:


Curata pieptul de curcan de pielite si taie-l incat sa se poata rula. Bate-l putin si condimenteaza-l cu sare, apoi unge-l cu ulei de masline.
Spala bine orezul si pune-l la fiert cu putin sare si cateva picaturi de ulei de masline.
Taie ceapa marunt si adaug-o in orezul aproape fiert, apoi acopera cratita cu un capac pentru a se intrepatrunde aromele.
Intinde orezul peste pieptul de curcan si adauga si felii de ardei copt, apoi ruleaza-l si pune-l la cuptor 40 minute. Cand s-a rumenit, scoate-l si trece-l prin boia dulce amestecata cu patrunjel si salata verde tocate marunt, apoi pune-l la rece cateva ore.
Rulada de curcan frantuzeasca se serveste rece, ca aperitiv.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

umplutura orez ardei verde ardei copti patrunjel boia dulce sare cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4523 viz    0 com
1775 viz    0 com
2854 viz    0 com
2188 viz    0 com
1693 viz    0 com
1723 viz    0 com
2089 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1647 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013457 (s)