News Flash:

Rulada foietaj cu sunca si ciuperci

7 Septembrie 2016
10932 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 foaie aluat foietaj
7 oua
200 gr ciuperci
200 gr sunca
100 gr branza
1 lingura unt
putin marar tocat marunt
piper
sare

Mod de preparare:

1. Taie marunt sunca si prajeste-o.
2. Spala ciupercile, scurge-le, taie-le marunt si pune-le peste sunca. Ia apoi de pe foc.
3. Da pe razatoarea branza si amestec-o cu mararul tocat.
4. Bate 6 oua cu branza si cu mararul.
5. Amesteca totul cu ciupercile si sunca. Potriveste de sare si piper.
6. Intinde umplutura pe foaia de aluat si ruleaz-o.
7. Pune rulada intr-o tava, unge-o cu oul batut si bag-o in cuptorul incins la 190 de grade Celsius, pentru 20-25 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rulada foietaj rulada sunca rulada cascaval
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1357 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020198 (s)