News Flash:

Rulada din vinete

11 Aprilie 2011
3207 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulada din vinete
Ingrediente: 2 vinete mari, 100-150 g de sunca, 300 g rosii, 150 g morcovi, sare, ulei. Mod de preparare: Taiem felii de vinete de-a lungul de 3-5 mm grosime. Se adauga sare si se lasa timp de 30 minute, apoi se spala în apa rece. Se taie marunt rosiile. Se prajeste în tigaie morcovul ras. Se adauga rosiile, sare, si se lasa la prajit. Sunca se taie în cuburi mici. Se prajesc vinetele în ulei pana se rumenesc. Pe vânata se pune un pic de umplutura si un cubulet de sunca. Suciti o rulada. Cu ajutorul unei scobitori înfingeti rulada.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rulada tocator carnati morcovi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1367 viz    0 com
3506 viz    0 com
1785 viz    0 com
2423 viz    0 com
1672 viz    0 com
1382 viz    0 com
7083 viz    0 com
5127 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1584 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012002 (s)