News Flash:

Rulada din vinete

11 Aprilie 2011
2987 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulada din vinete
Ingrediente: 2 vinete mari, 100-150 g de sunca, 300 g rosii, 150 g morcovi, sare, ulei. Mod de preparare: Taiem felii de vinete de-a lungul de 3-5 mm grosime. Se adauga sare si se lasa timp de 30 minute, apoi se spala în apa rece. Se taie marunt rosiile. Se prajeste în tigaie morcovul ras. Se adauga rosiile, sare, si se lasa la prajit. Sunca se taie în cuburi mici. Se prajesc vinetele în ulei pana se rumenesc. Pe vânata se pune un pic de umplutura si un cubulet de sunca. Suciti o rulada. Cu ajutorul unei scobitori înfingeti rulada.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rulada tocator carnati morcovi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1233 viz    0 com
3326 viz    0 com
1638 viz    0 com
2314 viz    0 com
1531 viz    0 com
1261 viz    0 com
4734 viz    0 com
4514 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1401 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013291 (s)