News Flash:

Rulada din sunca, ou si rucola

12 Iunie 2014
1422 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 lingurite de parmezan
6 oua
120 g sunca
250 g mozzarella
30 g rucola
2 lingurite de ulei
sare
piper

Mod de preparare:

Sparge ouale intr-un vas adanc, apoi bate-le bine impreuna cu sarea, piperul si parmezanul ras. Varsa ouale batute intr-o tigaie cu doua lingurite de ulei si prajeste omleta pe o parte si pe cealalta. Cand este aproape gata, scoate-o pe o farfurie, imprastie pe deasupra felii de mozzarella, bucatele de sunca si frunze de rucola. Ruleaza omleta, apoi aseaz-o din nou in tigaie si mai las-o un minut, doua pana ce se topeste mozzarella.

Trebuie sa stii ca rulada poate avea si alte tipuri de umpluturi. Poti inlocui mozzarella cu cascaval, iar rucola cu spanac sau cu ciuperci.
Rulada din omleta cu rucola se serveste calda, taiata in felii de grosimea unui deget si cu putin parmezan ras presarat deasupra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete rulada rulada oua rulada rucola retete rucol retete garnitura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1427 viz    0 com
2156 viz    0 com
2148 viz    0 com
1492 viz    0 com
1963 viz    1 com
1154 viz    0 com
1496 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1412 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013466 (s)