News Flash:

Rulada din piept de pui cu ou si sunca

12 Decembrie 2016
3229 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 
200 gr sunca de tip kaizer
1 piept mare de pui
100 gr branza mai grasa
1 carnacior afumat
1 rosie
2 oua
2-3 catei de usturoi
2 cepe
200 ml vin
putin ulei
sare
piper negru, proaspat rasnit
putin cimbru

Mod de preparare:

Batem pieptul de pui pe un fund de lemn, sub o folie ca sa nu se zdrobeasca . Condimentam si deasupra punem feliile de sunca, branza rasa apoi o omleta facuta din cele 2 oua, carnaciorul si rulam cu grija. Legam cu ata de bucatarie si apoi prajim rulada pe o parte si pe alta, cateva minute in putin ulei .
Transferam rulada intr-un vas de yena, adaugam ceapa taiata bucati mai mari, cateii de usturoi, rosia taiata felii,cimbrul, vinul si 1/2 pahar de apa (ideal ar fi supa de pui). Acoperim cu o folie de aluminiu si coacem 30 de minute la foc potrivit. Luam folia si mai lasam 10 minute , intorcand rulada pe toate partile sa se rumeneasca frumos. Scoatem rulada pe un platou, legumele se paseaza fin si se amesteca obtinand astfel un sos. Daca doriti le puteti lasa asa.

Servim cu garnitura de legume, orez, cartofi etc.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rulada pui retete rulada rulada sunca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1510 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020193 (s)