News Flash:

Rulada din piept de pui cu cascaval - Secretul unui aperitiv pentru sarbatori

6 Aprilie 2017
5303 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 piept de pui
150 g cascaval
10 ciuperci
2-3 linguri ulei
10 felii bacon
sare
piper

Mod de preparare:

Tai pieptul de pui transversal si-l bati cu ciocanul pentru a-l fragezi. Il condimentezi cu sare si piper, dupa gust. Feliezi ciupercile si le sotezi 2-3 minute in ulei, le lasi la racorit si le amesteci cu cascavalul dat prin razatoarea mica. Pui umplutura peste pieptul de pui si rulezi.
Infasori rulada in feliile de bacon, o legi cu sfoara, o asezi in tava, o acoperi cu folie de aluminiu si o dai la cuptor 25-30 de minute. Indepartezi folia si o mai tii la rumenit inca 10 minute.

sursa: click
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rulada pui rulada aperitiv
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1772 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020228 (s)