News Flash:

Rulada din paine si carne

16 Noiembrie 2011
1099 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulada din paine si carne
Ingrediente: 1 franzela lunga 100 g muschi tiganesc 100 g sunca 100 g cascaval 150 g unt 1 lingura de ceapa tocata fin 1 lingura de mustar clasic 1 ceasca cu lapte sare Mod de preparare: Se scoate miezul de la franzela si se inmoaie in lapte, se stoarce si se amesteca cu untul frecat spuma. Sunca, muschiul file si cascavalul se toaca in blender, la fel si ceapa, apoi se amesteca cu miezul de paine cu untul si apoi cu mustarul. Se umple franzela cu pasta obtinuta. Se da la rece, apoi cand se serveste, se taie felii. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

aperitive bucataria internationala carnat afumat carnati cascaval unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1148 viz    0 com
4054 viz    0 com
1006 viz    0 com
1898 viz    0 com
2105 viz    0 com
3134 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1486 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017264 (s)