News Flash:

Rulada din paine si carne

16 Noiembrie 2011
1186 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulada din paine si carne
Ingrediente: 1 franzela lunga 100 g muschi tiganesc 100 g sunca 100 g cascaval 150 g unt 1 lingura de ceapa tocata fin 1 lingura de mustar clasic 1 ceasca cu lapte sare Mod de preparare: Se scoate miezul de la franzela si se inmoaie in lapte, se stoarce si se amesteca cu untul frecat spuma. Sunca, muschiul file si cascavalul se toaca in blender, la fel si ceapa, apoi se amesteca cu miezul de paine cu untul si apoi cu mustarul. Se umple franzela cu pasta obtinuta. Se da la rece, apoi cand se serveste, se taie felii. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aperitive bucataria internationala carnat afumat carnati cascaval unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1213 viz    0 com
4310 viz    0 com
1056 viz    0 com
1960 viz    0 com
2189 viz    0 com
3223 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1828 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023930 (s)