News Flash:

Rulada din paine, carne si ou

19 Septembrie 2013
3759 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 gr piept de pui
6 batoane
1/2 ardei gras rosu
1 ou
3-4 fire patrunjel
sare
piper

Mod de preparare:


Se taie un capacel si se scobesc batoanele cu ajutorul unei lingurite. Se toaca pieptul de pui, se amesteca cu oul, apoi se adauga miezul care a fost scobit de la batoane. Se toaca marunt ardeiul si patrunjelul, se adauga la umplutura, se asezoneaza cu sare si piper dupa gust si se amesteca bine pana se omogenizeaza.

Daca nu va surade gustul de patrunjel puteti renunta la el, eventual daca vreti un aspect frumos puteti pune ardei verde in locul lui.

Se umplu batoanele cu compozitia rezultata. Atentie, umplutura trebuie impinsa foarte bine pana in capatul batonului, ca sa nu ramana goluri de aer!
Se pune capacelul si se infasoara strans in folie de aluminiu. Se pune intr-o tava o cana cu apa, se aseaza ruladele si se dau la cuptor, la foc mediu, pentru aproximativ o ora. Dupa ce s-au facut se lasa jumatate de ora in folie sa se raceasca apoi se scot si se pot felia.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete rulada
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1666 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016312 (s)