News Flash:

Rulada din carne de pui

22 Iunie 2016
4004 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

800 gr carne tocata mixta
4 linguri pesmet
1 piept de pui (aprox. 400 gr)
2 oua
2 linguri patrunjel verde tocat
1/2 lingurita nucsoara
1/2 lingurita praf de ghimbir
1 mar ras
1 lingurita maghiran
1 fir de praz tocat (puteti inlocui cu ceapa verde)
sare
piper
optional (recomand) cateva felii bacon afumat

Mod de preparare:

Se pun toate ingredientele (in afara de pieptul de pui) intr-un bol si se amesteca bine. Intr-o tava de copt (de chec) punem feliile de bacon una langa alta (eu nu am pus pentru ca nu am avut, dar va recomand sa puneti).
Asezam jumatate din compozitie si apoi pe mijloc pieptul de pui, apasam usor si punem cealalta jumatate de compozitie. Coacem rulada o ora si jumatate la 180 grade Celsius. Se lasa sa se raceasca putin apoi se rastoarna pe un platou.
Servim rece ca aperitiv sau calda cu garnitura de cartofi sau legume.

Reteta de rulada cu carne ne este recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rulada carne rulada pui aperitiv rulada
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1411 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017956 (s)