News Flash:

Rulada din carne de porc

8 Aprilie 2011
2513 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6572 RON (+0.0022)
USD: 3.9685 RON (-0.0089)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Rulada din carne de porc
Ingrediente: 250 gr fistic, 50 gr spanac, 100 gr cascaval, 2 catei de usturoi, 50 gr ulei de masline, 1 kg muschi de porc Mod de preparare: Fisticul se decojeste. Se adauga cascavalul si usturoiul. Maruntiti toate ingredientele în blender si adaugati treptat uleiul de masline. Se bate usor carnea cu un ciocan de snitele. Întindeti peste carne amestecul maruntit în blender. Se ruleaza carnea si se leaga cu sfoara. Se pune rulada într-o tava pentru copt si se acopera cu o folie alimentara. Se da la cuptor preîncalzit la 190 grade si se lasa acolo 40-45 de minute. Se sfârsit se scoate folia si se mai lasa sa se rumeneasca 5-10 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rulada parmezan spanac cascaval masline
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1675 viz    0 com
1709 viz    0 com
1564 viz    0 com
1378 viz    0 com
1114 viz    0 com
1335 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1484 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013230 (s)