News Flash:

Rulada din carne de porc

8 Aprilie 2011
2573 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulada din carne de porc
Ingrediente: 250 gr fistic, 50 gr spanac, 100 gr cascaval, 2 catei de usturoi, 50 gr ulei de masline, 1 kg muschi de porc Mod de preparare: Fisticul se decojeste. Se adauga cascavalul si usturoiul. Maruntiti toate ingredientele în blender si adaugati treptat uleiul de masline. Se bate usor carnea cu un ciocan de snitele. Întindeti peste carne amestecul maruntit în blender. Se ruleaza carnea si se leaga cu sfoara. Se pune rulada într-o tava pentru copt si se acopera cu o folie alimentara. Se da la cuptor preîncalzit la 190 grade si se lasa acolo 40-45 de minute. Se sfârsit se scoate folia si se mai lasa sa se rumeneasca 5-10 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rulada parmezan spanac cascaval masline
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1747 viz    0 com
1749 viz    0 com
1617 viz    0 com
1447 viz    0 com
1156 viz    0 com
1372 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1581 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013746 (s)