News Flash:

Rulada din carne de miel

17 Aprilie 2014
2551 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

900 g de pulpa de miel fara os
50 g de bacon
3 oua
2 castraveti acri
2 linguri de unt
o lingura de mustar
1 morcov
4 linguri de amestec de ierburi aromate
o lingura de pasta de tomate
o ceapa
piper macinat
sare

Mod de preparare:

Taie o treime din pulpa si toac-o marunt cu ajutorul robotului de bucatarie. Intinde bucata ramasa intreaga pe o folie de aluminiu si unge-o cu mustar. Amesteca oul cu pasta de tomate si carnea tocata. Taie ceapa, morcovul si castravetii si caleste-i impreuna cu baconul intr-o tigaie medie cu o lingura de unt, dupa ce i-ai condimentat cu piper, o lingura de ierburi aromate si sare dupa gust. Adauga si amestecul de carne in tigaie si lasa-l sa se patrunda.

Acopera bucata de carne cu amestecul de carne tocata, ruleaz-o si leag-o cu ajutorul unei sfori speciale. Unge o tava cu untul ramas si asaza rulada in ea, dupa ce ai acoperit-o cu ierburi aromatice. Coace-o timp de o ora in cuptorul preincalzit la 170 de grade, adaugand cate putina apa din cand in cand.
Rulada din carne de miel se serveste calda, alaturi de o  garnitura de legume si/sau o salata verde.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete pasti retete miel miel umplut pulpa umpluta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1472 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014161 (s)