News Flash:

Rulada din albusuri

2 Aprilie 2013
3069 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 legaturi spanac
 7-8 albusuri
1 lingura otet
200-250 g branza de casa sau branza crema - la temperatura camerei
1 lingurita pudra de ardei (paprika) sau pudra de curry - optional, pt. culoare ;)
sare
piper

Mod de preparare:

Se da drumul cuptorului sa se incalzeasca la foc potrivit (180°C). Albusurile se spumeaza bine cu otetul, sarea si piperul. Spanacul se opareste, se scoate in apa rece. Se "stoarce" bine de apa apoi se taie marunt. Se "stoarce" de apa din nou - este bine ca spanacul sa fie cat mai "uscat". Se adauga la spuma de albusuri si se amesteca usor. Compozitia se intinde in tava, pe hartie de copt, si se da la cuptor pentru aproximativ 15 min.
Branza se amesteca cu paprika.
Cand rulada este gata, se scoate din cuptor, se lasa sa se racoreasca putin, apoi se rastoarna pe alta hartie de copt si se desprinde hartia de pe ea.
Se intinde branza pe toata foaia si se ruleaza. Se da la frigider pentru cel putin o ora, apoi se feliaza.

Rulada din albusuri recomandata de Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rulada aperitiv
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1529 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013677 (s)