News Flash:

Rulada de taitei cu carne de vita

6 Martie 2013
1971 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g pulpe de vitel
salata verde Eisberg
1 legatura coriandru
piper macinat
2 linguri sos de peste chin-su
zahar
otet de mere
1 lamaie
20 g seminte de susan albe
3 catei usturoi
100 g lemongrass 
1 bucata ardei iute rosu
1 legatura ceapa verde
1 morcov
1 castravete mediu
50 g ghimbir
2 oua
150 g noodles de orez, lati si subtiri
sare

Mod de preparare:

Taieteii se pun intr-o oala cu apa calda (60 - 80 de grade) timp de aproximativ 15 minute. Apoi se strecoara. Se taie carnea de vitel in felii subtiri. Ghimbirul, lemongrass-ul, usturoiul se maruntesc, apoi se amesteca cu carne de vitel, se condimenteaza cu sare si piper, dupa care se lasa aproximativ 10 minute pana se imbina condimentele.
Castravetii, morcovii, ardeiul, salata se taie in stil julien. Coriandrul se curata si lasa intreg. Ouale se bat cu putina sare si piper intr-un bol si se face o ompleta foarte subtire.
Se incinge bine tigaia cu 2-3 linguri de ulei, se intind taieteii in tigaie si se prajesc 2-3 minute pana se rumenesc usor. Carnea de vitel se infasoara intr-o folie de aluminiu si se pune la gratar in timp de 2 minute. Se infasoara taieteii, legumele, ouale si carnea si se leaga cu frunze de ceapa verde. Se servesc calzi cu sos de peste

Sos:
Se amesteca in ordine: 50 ml apa calduta + 10 g zahar  +  5 ml otet de mere + 10 ml zeama de lamaie + 20 ml sos de peste + 1 lingura de ardei iute + usturoi tocat.

La final se mai adauga putin piper negru macinat.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

legatura coriandru piper macinat zahar lamaie catei usturoi morcov oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1681 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018697 (s)