News Flash:

Rulada de spanac cu branza

10 Mai 2011
3881 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulada de spanac cu branza
Ingrediente: 200 g spanac 5 oua o felie groasa de cas o felie groasa de cascaval, rasa sare Mod de preparare: Se fierbe spanacul, apoi se toaca. Se taie casul cubulete mici. Se bat ouale cu sare si cascavalul ras si se varsa intr-o tava mica tapetata cu hartie de copt. Se coace la cuptor 10 minute. Se amesteca apoi aluatul din cuptor cu spanacul, casul si putina sare. Se ruleaza aluatul cu spanac si se pune inapoi la cuptor 15 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salata andaluza urzici cascaval spanac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1999 viz    0 com
1128 viz    0 com
1093 viz    0 com
1281 viz    0 com
1278 viz    0 com
1790 viz    0 com
1361 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1454 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013014 (s)