News Flash:

Rulada de spanac cu branza

10 Mai 2011
3770 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulada de spanac cu branza
Ingrediente: 200 g spanac 5 oua o felie groasa de cas o felie groasa de cascaval, rasa sare Mod de preparare: Se fierbe spanacul, apoi se toaca. Se taie casul cubulete mici. Se bat ouale cu sare si cascavalul ras si se varsa intr-o tava mica tapetata cu hartie de copt. Se coace la cuptor 10 minute. Se amesteca apoi aluatul din cuptor cu spanacul, casul si putina sare. Se ruleaza aluatul cu spanac si se pune inapoi la cuptor 15 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salata andaluza urzici cascaval spanac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1944 viz    0 com
1092 viz    0 com
1052 viz    0 com
1227 viz    0 com
1218 viz    0 com
1740 viz    0 com
1299 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1709 (s) | 26 queries | Mysql time :0.015093 (s)