News Flash:

Rulada de sorici de porc cu usturoi

30 August 2011
8033 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulada de sorici de porc cu usturoi
Ingrediente: 1 bucata de sorici de porc frecat cu sare 1 kg de carne tocata de porc 1 ceapa taiata marunt si calita in ulei 2 bucati de usturoi 1 lingurita de sare 1 lingurita de piper 1 lingurita de boia rosie de ardei Mod de preparare: Se intinde soriciul pe masa si se pune pe el carnea tocata amestecata cu ceapa calita si putin usturoi pisat, dupa care se ruleaza. Se leaga cu ata mai groasa si se fierbe intr-o oala cu apa. Rulada de sorici se scufunda in apa clocotita, in care s-a pus sarea, piperul si boiaua. Se lasa la fiert o ora si 20 de minute. Dupa ce a fiert, se scoate din zeama si se lasa la racit. Inainte de servire se indeparteaza ata si se taie rondele rulada. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carnat trandafir ceapa usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2903 viz    0 com
3034 viz    0 com
3236 viz    0 com
1542 viz    0 com
1225 viz    0 com
2244 viz    0 com
3713 viz    0 com
3531 viz    0 com
1811 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1475 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019630 (s)