News Flash:

Rulada de sorici de porc cu usturoi

30 August 2011
7570 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulada de sorici de porc cu usturoi
Ingrediente: 1 bucata de sorici de porc frecat cu sare 1 kg de carne tocata de porc 1 ceapa taiata marunt si calita in ulei 2 bucati de usturoi 1 lingurita de sare 1 lingurita de piper 1 lingurita de boia rosie de ardei Mod de preparare: Se intinde soriciul pe masa si se pune pe el carnea tocata amestecata cu ceapa calita si putin usturoi pisat, dupa care se ruleaza. Se leaga cu ata mai groasa si se fierbe intr-o oala cu apa. Rulada de sorici se scufunda in apa clocotita, in care s-a pus sarea, piperul si boiaua. Se lasa la fiert o ora si 20 de minute. Dupa ce a fiert, se scoate din zeama si se lasa la racit. Inainte de servire se indeparteaza ata si se taie rondele rulada. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

carnat trandafir ceapa usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2736 viz    0 com
2948 viz    0 com
3165 viz    0 com
1429 viz    0 com
1160 viz    0 com
1996 viz    0 com
3616 viz    0 com
3261 viz    0 com
1699 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1269 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015734 (s)