News Flash:

Rulada de pui cu telemea si spanac

2 Ianuarie 2013
2994 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 piept de pui
200 gr telemea oi
200 gr spanac
1 ardei capia rosu
piper
sare

Mod de preparare:

Se bate pieptul de pui cu ciocanul pentru snitele pana obtinem un dreptunghi. Condimentam cu sare si piper. Punem un strat de spanac pe suprafata pieptului. Daca e spanac congelat doar il stoarcem bine de excesul de apa. Daca aveti spanac proaspat il opariti mai intai, apoi il tocati marunt cu cutitul. Apoi punem un strat de branza faramitata si la final ardeii taiati fasii lungi. Se ruleaza pieptul de pui cat mai strans intr-o folie de aluminiu si strangem bine la capete apoi punem ruloul astfel obtinut la fiert intr-o oala cu apa aproximativ 20 minute. Apoi scoatem din folie lasam sa se raceasca.

sursa: sfatulparintilor

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

telemea oi spanac piper sare folie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

7849 viz    0 com
3163 viz    0 com
1125 viz    0 com
1284 viz    0 com
2874 viz    0 com
4758 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1222 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017481 (s)