News Flash:

Rulada de pui cu spanac si mozzarella

5 Iunie 2013
1974 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g piept de pui
1 kg de spanac
180 g mozzarella
1 cub de concentrat
sare
piper

Mod de preparare:

Spala bine spanacul si pune-l la fiert aproximativ 20 de minute. Strecoara-l si apoi paseaza-l la blender cu putina sare si piper.

Intre timp, da mozzarella pe razatoare si taie felii pieptul de pui. Asezoneaza carnea cu sare si piper dupa gust si apoi bate-o putin cu ciocanul de snitele. Pune in mijlocul fiecarei felii de carne o jumatate de lingura de mozzarella si spanac, apoi ruleaza carnea si prinde-o cu o scobitoare.
Dupa ce le-ai terminat de rulat, pune-le intr-un vas termorezistent si toarna peste ele o supa facuta dintr-o cana de apa si cubul de concentrat, apoi da-le la cuptor pentru circa 30 de minute.
Rulourile cu piept de pui, spanac si mozzarella se servesc atat reci, cat si calde, simple, cu smantana sau legume sotate.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spanac vas termorezistent
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2120 viz    0 com
2276 viz    0 com
3254 viz    0 com
2436 viz    0 com
3717 viz    0 com
2088 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1776 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021009 (s)