News Flash:

Rulada de pui cu sfecla rosie

7 Martie 2013
3670 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 g cascaval
2 buc. piept de pui dezosat
100 g carne tocata
condimente pentru pui
50 g sfecla rosie
castraveti murati

Mod de preparare:


Bate bine pieptul de pui cu un ciocan pentru snitele, pana cand obtii doua bucati intinse, insa ai grija sa nu se rupa carnea. Pe prima parte a pieptului de pui pune cascavalul, sfecla rosie data pe razatoare, condimentele, carnea tocata si castrevetii murati taiati felii.

Ruleaza cel de-al doilea piept de pui in jurul primului pentru a forma rulada. Leag-o cu o sfoara pentru a nu iesi umplutura din ea. Pune-o la cuptor pentru 30 de minute, pana cand carnea de deasupra se rumeneste.
Rulada de pui se serveste calda cu garnitura de orez.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cascaval carne tocata sfecla rosie castraveti murati
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1710 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014650 (s)