News Flash:

Rulada de pui - Antreu pentru sarbatori

22 Decembrie 2016
5848 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 catei de usturoi
500 gr carne tocata de pui
3 oua mai mici
3 linguri pesmet fin
1 morcov potrivit
2 ardei grasi, rosu si portocaliu
1 fir de telina
2 linguri ulei
1 ceapa mica
sare
piper

Mod de preparare:

1. Da prin robotul de bucatarie ardeii, morcovul si telina.
2. Pune peste legume pesmetul, carnea tocata si usturoiul zdrobit.
3. Adauga ouale si potriveste de sare si piper. Omogenizeaza.
4. Unge cu ulei o tava de copt ca pentru cozonac.
5. Pune compozitia intr-o folie de plastic, umezita cu apa. Modeleaz-o bine, apoi rastoarn-o usor in forma.
6. Acopera tava cu hartie de copt si bag-o in cuptorul incins la 170 de grade Celsius, pentru circa o ora. Cu 15 minute inainte de a o scoate din cuptor, indeparteaza hartia de copt. Astfel se va rumeni frumos.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rulada pui rulada carne rulada legume rulada antreuri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1582 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012997 (s)