News Flash:

Rulada de pui

5 Iunie 2012
1768 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 piept de pui
4 oua fierte tari
busuioc
1 lingura faina
boia de ardei iute
cascaval

2 linguri smantana
1 ou
piper
sare


Mod de preparare:

Pieptul de pui se feliaza si se bate cu ciocanul pentru snitele. Apoi se condimenteaza cu un amestec format din condimentele enumerate mai sus. Se acopera vasul cu folie alimentara si dam la rece cca 30 min.
In acest timp, batem oul bine adaugam smantana si faina, potrivim de sare si piper. Ouale le fierbem in apa cu sare (sa fie galbenusul tare). Dupa ce s-au racit le curatam de coaja si le taiem in 2 pe lung. Pe bucata de carne punem doua jumatati de ou si rulam (daca este necesar prindem cu scobitori).

Le trecem prin amestecul de ou si le asezam in tava unsa cu ulei. Bagam in cuptor pentru aproximativ 20 min. Cand scoatem tava presaram cascaval ras si bagama iarasi in cuptor, pentru a se rumeni.

sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua busuioc faina smantana pipersare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1049 viz    0 com
2246 viz    0 com
2392 viz    0 com
2400 viz    0 com
3020 viz    0 com
4770 viz    0 com
2203 viz    0 com
3506 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1723 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019952 (s)