News Flash:

Rulada de pui

18 Aprilie 2011
1262 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Rulada de pui
Ingrediente: 300 gr carne de pui macinata 50 gr cascaval razuit (poate fi si afumat) 2 oua mici 1/2 ardei rosu mai mic 1 morcov mic fiert 1 fir ceapa verde 2 castraveciori murati 2-3 felii sunca 1/4 lingurita sare 1/4 lingurita piper Preparare: 1. Se toaca ardeiul, morcovul, ceapa verde si sunca cubulete mici. Tocati si castavetii murati si stoarceti-i de apa. Eu le-am tocat foarte foarte marunt, aratau ca si confetti. Important e doar daca folositi ardei rosu crud sa-l tocati foarte marunt ca sa aiba timp sa se coaca. In rest, marimea depinde de voi, de cum doriti sa arate sectiune ruladei, cu bucatele mai mari de legume sau cu picatele. 2. In robotel puneti carnea de pui, ouale crude, cascavalul si condimentati cu sare si piper. Macinati bine totul, timp de 1 minut, pana obtineti o pasta. 3. Puneti pasta peste legumele si sunca cubulete si omogenizati. 4. Pregatiti conserva (am folosit o conserva de 400 gr): decupati-o la ambele capete. Decupati un dreptunghi din hartie de copt cu care sa puteti tapeta interiorul conservei. Ungeti hartia de copt cu ulei. 5. Pe tava cuptorului asezati hartie de copt (simpla, nu trebuie unsa). Asezati conserva, in picioare, pe hartie. Introduceti hartia unsa in conserva, cu partea unsa spre interior. 6. Umpleti conserva cu amestecul de pui si legume. Umpleti cu atentie, sa nu ramana goluri. Taiati excesul de hartie de copt de deasupra, daca e cazul. Acoperiti conserva cu folie de aluminiu. 7. Dati la cuptor la 180C pentru 35-40 minute. In ultimele 5 minute indepartati folia de aluminiu. 8. Scoateti tava din cuptor si lasati rulada sa se raceasca in conserva. 9. Ridicati usor conserva (va iesi foarte usor) si rulada e gata, trebuie doar feliata in momentul servirii. 10. Pastrati-o la frigider, in picioare (ca sa nu se deformeze), acoperita cu folie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1148 viz    0 com
2901 viz    0 com
2217 viz    0 com
1216 viz    0 com
1211 viz    0 com
1061 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1793 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011954 (s)