News Flash:

Rulada de porc cu condimente

20 Aprilie 2016
3755 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

0,6 kg fleica porc
cimbru uscat
3 catei usturoi
1 bucata ghimbir
boia de ardei iute
1 foaie de dafin
piper
sare
ulei
apa

Mod de preparare:

Fleica curatata de grasime, se sareaza si se pipereaza, si se lasa cca jumatate de ora la frigider. Ghimbirul si usturoiul se dau prin razatoarea mica. Boia, cimbru si foaia de dafin pisata, se amesteca. Se freaca bucata de carne cu condimentele amestecate si cu usturoiul si ghimbirul rase. Se ruleaza, se acopera cu o folie si se da la rece ptr 24 ore.

Dupa o zi, cand carnea si-a luat din arome, se leaga bucata de carne cu sfoara. Se pune intr-un vas, se toarna un pahar de apa (se poate si vin sau bere neagra), apoi se acopera vasul cu folie si se da la cuptor la 180 grade ptr 15-20 minute, apoi la 150 grade ptr 90-120 minute. In ultimele 30 minute se scoate folia de aluminiu, si se lasa sa se rumeneasca.

Se opreste focul, se deschide cuptorul si se lasa sa se raceasca in cuptor. A doua zi, se scot sforile si se serveste.

Reteta de rulada de porc ne este recomandata de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rulada porc rulada cuptor rulada aperitiv rulada fleica
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

13929 viz    0 com
2223 viz    0 com
2029 viz    0 com
2041 viz    0 com
2234 viz    0 com
2092 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1700 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022344 (s)