News Flash:

Rulada de porc cu ciuperci si bacon

29 Noiembrie 2016
4427 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 gr piept de pui
1 ardei iute rosu
5-6 felii bacon (maruntit)
650 gr carne de porc (muschi)
70 gr ciuperci de padure
2-3 oua
1 legatura ceapa verde
4-5 linguri ulei
sare
piper
condimente pentru grill
 
Mod de preparare:
 
1. Spala muschiul si usuca-l, prin tamponare, cu un servet de bucatarie. Apoi se taie intr-o felie subtire de vreo 1 cm. Bate felia cu un ciocan de snitele si condimenteaza-l.
2. Taie in fasii pieptul de pui, potriveste-l de sare si piper si prajeste-l in ulei incins. Transfera-l apoi intr-o farfurie.
3. Curata ciupercile, spala-le si fierbe-le in apa cu putina sare, vreo 5-6 minute.
4. Bate bine ouale cu ardeiul tocat, sarea, ouale, ceapa verde si ciupercile maruntite.
5. Rastoarna totul intr-o tigaie incinsa si prajeste la foc potrivit.
6. La final pune ompleta peste felia de muschi, iar la mijloc bucatelele de piept de pui si bacon.
7. Ruleaza si leaga cu sfoara alimentara. Pune rulada intr-o tava de copt.
8. Toarna in tava circa 100 ml apa si baga in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, vreo 30 de minute. Cu cateva minute inainte de a scoate tava, desfa sfoara alimentara si stropeste friptura cu sosul din tava.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rulada porc rulada craciun rulada aperitiv
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1549 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019550 (s)