News Flash:

Rulada de porc

1 Iunie 2016
2771 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

0,6 kg fleica porc
3 catei usturoi
cimbru uscat
1 bucata ghimbir
boia de ardei iute
1 foaie de dafin
piper
sare
ulei
apa

Mod de preparare:

Fleica curatata de grasime, se sareaza si se pipereaza, si se lasa cca jumatate de ora la frigider. Ghimbirul si usturoiul se dau prin razatoarea mica. Boia, cimbru si foaia de dafin pisata, se amesteca. Se freaca bucata de carne cu condimentele amestecate si cu usturoiul si ghimbirul rase. Se ruleaza, se acopera cu o folie si se da la rece pentru 24 ore.

Dupa o zi, cand carnea si-a luat din arome, se leaga bucata de carne cu sfoara. Se pune intr-un vas, se toarna un pahar de apa (se poate si vin sau bere neagra), apoi se acopera vasul cu folie si se da la cuptor la 180 grade pentru 15-20 minute, apoi la 150 grade pentru 90-120 minute. In ultimele 30 minute se scoate folia de aluminiu, si se lasa sa se rumeneasca.

Se opreste focul, se deschide cuptorul si se lasa sa se raceasca in cuptor (eu am lasat pana dimineata).
A doua zi, se scot sforile si se serveste la micul dejun cu mustar sau fiecare cum doreste.

Reteta de rulada de porc ne este recomandata de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rulada porc rulada fleica rulada aperitiv
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2045 viz    0 com
25003 viz    0 com
2309 viz    0 com
4067 viz    0 com
5395 viz    0 com
11926 viz    1 com
1722 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1580 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013666 (s)