News Flash:

Rulada de miel pentru Pasti

3 Martie 2017
3791 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1,5 kg coaste dezosate de miel
1 legatura mare de rozmarin
1-2 crengute cimbru
4 crengute oregano
1 legatura menta
500 ml ulei de masline extravirgin
2 capatani de usturoi
500 g cartofi
1 metru ata de bumbac
sare si piper

Mod de preparare:

1. Carnea se curata si se ajusteaza din cutit pentru a putea sa o rulam egal. Verdeturile se toaca marunt si se amesteca cu jumatate din usturoiul zdrobit marunt, cu sare si piper si cu ulei de masline, astfel încat sa se obtina o pasta groasa de ierburi aromate.

2. Se freaca bine carnea pe o parte cu pasta obtinuta, se ruleaza pentru a obtine o rulada, se leaga cu asa din loc în loc, astfel încat rulada sa se tina bine si sa fie de dimensiuni egale.

3. Se curata cartofii si se taie rondele, se face un pat de cartofi în tava, se asezoneaza totul cu sare si piper, se stropesc cartofii cu putin ulei de masline si se adauga restul de usturoi zdrobit peste cartofi si se asaza rulada deasupra.

4. Se toarna un pahar cu apa peste cartofi, se acopera cu o folie de aluminiu si se dau la cuptorul încins la 200-220°C timp de o ora, apoi se da jos folia si se mai lasa la cuptorul încins la 150°C pentru 2 ore.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rulada miel rulada carne rulada pasti retete pasti
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1427 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020388 (s)