News Flash:

Rulada de miel - Aperitiv pentru masa de Pasti

3 Aprilie 2017
1607 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g carne de miel tocata
300 g piept de pui tocat
100 g spanac curatat
2 oua
1 ceapa
2 linguri parmezan
2 felii paine uscata
150 g sunculita afumata
3-4 linguri lapte
1 lingurita amidon alimentar
2 linguri pesmet
100 ml vin alb
30 g unt
sare
piper
nucsoara

Mod de preparare:

1. Spanacul oparit si scurs se toaca marunt si se caleste in unt. Se adauga ceapa rasa fin, se amesteca si se stinge cu putin lapte. Se fierbe inabusit pana scade tot sosul, apoi se lasa sa se raceasca.
2. Separat, intr-un castron mai mare, se amesteca toata carnea tocata. Se adauga painea inmuiata in lapte si stoarsa, ouale, parmezanul, pesmetul, sare, piper si nucsoara. Se amesteca pana se omogenizeaza, apoi se separa o treime din compozitie si se amesteca cu spanacul calit.

Citeste si Friptura de miel la cuptor cel mai simplu! UITE CUM! RETETA MAI JOS

3. Se unge o hartie de copt cu putin ulei, apoi se intinde compozitia de carne intr-un strat dreptunghiular, lat de 20-22 cm si gros de aproximativ un cm. Se acopera apoi cu un strat de spanac si se presara pe mijloc felii subtiri de sunculita. Se ruleaza atent si se acopera in hartia de copt. Se pune intr-o tava unsa cu unt. Se toarna in tava si vinul si se pune in cuptorul incins, la foc potrivit, 30 minute.

4. Se scoate tava din cuptor, se desface hartia si se scoate, iar rulada se unge cu putin sos si unt. Se mai coace 20-25 minute, pana se rumeneste frumos.
5. Se asaza rulada pe un platou, iar sosul ramas se amesteca cu amidonul si se fierbe cateva minute. Se potriveste la gust si se serveste cu rulada taiata felii si verdeata proaspata.

sursa: unica
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rulada miel rulada pasti retete rulada rulada carne
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1680 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020313 (s)