News Flash:

Rulada de mango

25 Ianuarie 2013
2830 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 foaie de napolitana
500 gr biscuiti petit
150 gr unt
300 gr lapte
zahar dupa gust
2 linguri cacao
2 plicuri esenta de vanilie
2 linguri stafide
mango dintr-un compot ( puteti pune fructele preferate)
70 gr ciocolata alba pt glazurat + 2 linguri de frisca (optional)
bombonele colorate pt decor

Mod de preparare:

Biscuitii se sfarama intr-un blender sau cu ajutorul unui sucitor, cu biscuitii bagati intr-o punga. Se amesteca cu zaharul vanilat si cu stafidele.
Laptele se pune pe foc impreuna cu zaharul si untul, si il lasam pana aproape sa dea in fiert. Amestecam pana se topeste untul, se adauga cacao, si se amesteca pana se dizolva. Compozitia lichida o turnam peste biscuiti si amestecam pana se omogenizeaza.
Compozitia de biscuiti, se intinde peste foaia de napolitana, iar la mijloc punem feliile de mango, asa intregi, cum sunt in compot.
Se ruleaza, apoi se da la frigider cateva ore sau pana a2a zi. Dupa ce e scoasa de la frigider, se toarna peste napolitana cicocolata topita la microunde si amestecata cu frisca, si se toarna peste rulada.
Se decoreaza dupa imaginatie.

Rulada de mango recomandata de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

biscuiti petit unt lapte zahar cacao stafide ciocolata alba blender
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6906 viz    0 com
4037 viz    1 com
4805 viz    0 com
2046 viz    0 com
5463 viz    0 com
3081 viz    0 com
1519 viz    0 com
1881 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1789 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034170 (s)