News Flash:

Rulada de kombu cu somon

25 Aprilie 2012
2508 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulada de kombu cu somon
Ingrediente:

4 bucati de somon
anpyou
150 ml sake
4-1/2 linguri sos de soia
3 linguri mirin
9 linguri zahar

Mod de preparare:

Kombu si kanpyo se pun la inmuiat pt. 15-20 min (apa in care s-a pus kombu la inmuiat se pastreaza). Bucatile de somon se taie in jumatate. Dupa ce foile de kombu s-au inmuiat, pe fiecare se pune cate o bucata sau doua (depinde cat este foaia de mare) de somon, se repeta cu restul de kombu si somon. Toate rulourile rezultate se pun intr-o oala, se toarna sake-ul si apa (in care a fost pus kombu la inmuiat) cat sa acopere bine rulourile. Se lasa sa fiarba acoperit cam 30-40 min. Se adauga si zaharul si 3 linguri de sos de soia si se mai lasa sa fiarba 20 min. Se toarna apoi mirinul si restul de sos de soia, se mai da un clocot si se inchide. Se lasa asa, in oala, sa se raceasca.
Rulada de kombu cu somon pregatita de Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

somon anpyou sake mirin zahar kombu oala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2082 viz    0 com
1185 viz    0 com
2093 viz    0 com
3116 viz    0 com
7635 viz    0 com
2044 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1843 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014670 (s)