News Flash:

Rulada de dovleac cu scortisoara

24 Ianuarie 2014
1486 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr aluat frantuzesc
400 gr dovleac
200 gr zahar
1 plic zahar vanilat
un praf sare
scortisoar praf
zahar pudra pentru ornat
2-3 linguri pesmet

Mod de preparare:

Se scoate aluatul din congelator cu 1-2 ore inainte de a se folosi. Se lasa sa se incalzeasca treptat si nu se grabeste acest lucru, deoarece riscati sa nu mai creasca.
Se pregateste intre timp umplutura cu dovleac. Se curata, se taie cubulete si se pune sa fiarba cu un praf de sare si 1-2 lingurite ulei de floarea soarelui.

Dupa ce a fiert bine, se scoate in sita, se scurge, se paseaza, se amesteca cu zaharul, vanilia si un praf de scortisoara.
Se intinde apoi aluatul intr-o foaie subtire, se presara pesmet si se toarna compozitia de dovleac. Se ruleaza, se asaza in tava si se coace 40-50min. Se serveste pudrata cu zahar.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete prajituri retete rulada retete culinare culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1879 viz    0 com
2167 viz    0 com
4813 viz    0 com
1583 viz    0 com
1854 viz    0 com
7174 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1765 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029281 (s)