News Flash:

Rulada de dovleac cu scortisoara

17 Octombrie 2013
7425 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:

300 ml apa minerala
300 ml ulei
un praf de sare
faina cat cuprinde

Pentru umplutura:
dovleac
zahar
scortisoara macinata

Mod de preparare:

Se amesteca apa minerala cu uleiul si un praf de sare. Se adauga faina pana iese un aluat tare, bun de intins. Se lasa sa se odihneasca 10 minute.
Dovleacul se curata si se rade. Se amesteca cu zahar in functie de cat de dulce doreste fiecare. Se adauga un praf de scortisoara.
Se taie aluatul in bucati potrivit de mari care se intind sub forma de patrat. Se stoarce zeama lasata de dovleac si se repartizeaza pe toata suprafata foii. Se ruleaza sub forma de sul.
Se pune rulada intr-o forma tapetata cu hartie de copt si se coace la foc moderat pana capata o culoare usor aurie. Se pudreaza cu zahar pudra si se lasa la racit.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2709 viz    0 com
1509 viz    0 com
1275 viz    0 com
1936 viz    0 com
8435 viz    0 com
2021 viz    0 com
2867 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1384 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028793 (s)