News Flash:

Rulada de curcan cu ciuperci si kaizer

28 Ianuarie 2013
1539 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g orez cu bob rotund
1 piept de curcan
200 grame kaizer
300 g ciuperci de pasune sau champignon
1/2 ceapa
1 ardei
100 gr suc de rosii
1 morcov
1/2 ceapa
patrunjel verde
marar
unt
sare
ulei
piper
usturoi

Mod de preparare:

Ciupercile se spala se taie felii si se pun la undit impreuna cu ceapa tocata marunt in 2,3 linguri de ulei si se lasa acoperit pana ce elimina apa ce o lasa ciupercile (se poate pune 50 ml apa la inceput eventual). Dupa ce sunt gata adaugam kaizerul taiat cubulete, lasam 2,3 minute, oprim focul si adaugam marar tocat marunt. Taiem pieptul de curcan incepand din mijloc astfel incat sa ramana o bucata uniforma si sa il deschidem ca pe o carte.
Il batem putin cu ciocanul (de batut carne) cu grija sa nu se farame carnea si umplem cu umplutura de ciuperci. Infasuram cu grija si prindem din loc in loc cu scobitori, ungem cu ulei si presaram sare, piper si usturoi, dupa gust, apoi punem la cuptor intr-o tava si acoperim cu staniol. Dupa 30 de minute verificam. In maximum o ora ar trebui sa fie gata.
 
Orezul il punem la muiat o jumatate de ora, tocam ceapa, ardeiul, morcovul il dam pe razatoare si punem totul in tava impreuna cu orezul. Adaugam cca 300 ml apa si sucul de rosii, acoperim si dam la cuptor pentru 15 minute apoi verificam daca este gata, la final punem din loc in loc cateva cubulete de unt si la lasam cateva minute; oprim si presaram patrunjel tocat marunt.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

kaizer champignon ceapa ardei morcov patrunjel verde marar unt sare ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1687 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019130 (s)