News Flash:

Rulada de Craciun in stil german

6 Decembrie 2012
5015 Vizualizari | 1 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7601 RON (-0.0011)
USD: 4.2518 RON (-0.0042)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

75 gr de faina (2 cani si jumatate)
90 gr migdale
2 lingurite praf de copt
165 gr zahar pudra
100 gr unt
jumatate lingurita de cardamon pisat
125 gr crema de branza
125 ml lapte
1 ou + un galbenus
2 linguri de coniac
o jumatate de lingurita de esenta de vanilie si migdale
80 gr stafide
1 sfert cana de fructe confiate rase
160 gr zahar cernut, pentru glazura
2 linguri de cirese confiate taiate cubulete
bilute argintii comestibile, pentru decor
 
Mod de preparare:
 
Amesteca faina, praful de copt, zaharul pudra, migdalele, cardamonul si o jumatate de lingurita de sare, cu mixerul si adauga untul, crema de branza, oul cu galbenus, laptele, coniacul, esentele de vanilie si migdale si amesteca totul pana vei obtine un aluat. Intinde aluatul si adauga stafide si coaja rasa de la fructe, iar apoi pune-l intr-un bol acoperit timp de 15 minute, iar apoi baga-l intr-o tava la cuptor. Pana se coace rulada, fa o glazura din apa si zahar si pregateste ciresele confiate si bilutele argintii pe care sa le pui deasupra.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina migdale zahar pudra unt cardamon pisat lapte galbenus coniac zahar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5009 viz    0 com
2152 viz    0 com
3205 viz    0 com
3195 viz    0 com
4564 viz    0 com
1879 viz    0 com
3472 viz    0 com

Comentarii (1)

simona  | #229
scuza-ma dar nu am inteles nimic din modul de preparare. din poza rulada are crema, din descriere toate le trantesti impreuna in aluat. poti sa explici mai detaliat putin? care cu care se pun in blat, care la crema, la ce temperatura se coace, cat timp, etc...
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1575 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019814 (s)