News Flash:

Rulada de cocos cu gem de caise

23 Mai 2016
1439 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 gr nuca de cocos + 200 gr separat
500 gr biscuiti digestivi
3 linguri cacao pudra
2 linguri esenta de rom
2 linguri de gem de caise
200 ml de lapte 1% grasime
1 cana de zahar pudra
cca 150 gr margarina

Mod de preparare:

1. Amesteca zaharul pudra cu jumatate din cantitatea de nuca si jumatate din cantitatea de margarina. Omogenizeaza.
2. Adauga treptat laptele. Omogenizeaza.
3. Amesteca restul de nuca de cocos cu biscuitii maruntiti, cacao, gemul si esenta de rom. Omogenizeaza.
4. Pune folie alimentara pe masa.
5. Intinde aluatul cu cacao pe ea, apoi pe cel cu lapte.
6. Ruleaza cu grija, folosindu-te de folie.
7. Da rulada prin nuca de cocos si bag-o in frigider pentru cateva ore.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rulada cocos rulada gem reteta rulada rulada cacao
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

8931 viz    0 com
3057 viz    0 com
822 viz    0 com
2009 viz    0 com
3630 viz    0 com
886 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1307 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019593 (s)