News Flash:

Rulada de ciocolata

8 Iunie 2011
2509 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulada de ciocolata
Ingrediente: 4 albusuri 80 g zahar pudra 4 galbenusuri 1/4 lingurita esenta de vanilie 100 g faina 1/2 lingurita praf de copt 40 g ulei 100 g crema Nutella sau Finetti zahar fin pentru decor Mod de preparare: Se bat bine albusurile, se adauga apoi treptat zaharul pudra, galbenusurile unul cate unul, amestecandu-se inca 3 minute. Se amesteca in faina praful de copt si se adauga in compozitie, se pune uleiul si se toarna intr-o tava de 25/35cm, apoi se coace 10 minute, la 200 C. Se scoate foaia pe o folie de aluminiu pudrata cu zahar si se unge cu crema de ciocolata, apoi se ruleaza strans. Se lasa 45 minute rulata, la rece, in frigider, apoi se scoate din folia de aluminiu. Se feliaza si se serveste. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://www.brightideas.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

crma nutella faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1657 viz    0 com
1332 viz    0 com
2778 viz    0 com
2013 viz    0 com
2588 viz    0 com
4455 viz    0 com
1914 viz    0 com
1328 viz    0 com
5030 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1534 (s) | 36 queries | Mysql time :0.019190 (s)