News Flash:

Rulada de cascaval cu umplutura de carne - Aperitiv perfect si usor de preparat

19 Septembrie 2016
3170 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (-0.0009)
USD: 4.0026 RON (-0.0492)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

Pentru rulada:
200 gr cascaval tare
3-4 linguri gris
3 oua
130 gr maioneza

Pentru umplutura:
1 ceapa mai mica
450-500 gr carne tocata
2 oua
piper negru, proaspat rasnit
sare

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
2. Bate bine ouale, apoi amesteca-le cu cascavalul dat pe razatoare.
3. Adauga maioneza si gris. Omogenizeaza.
4. Tapeteaza o tava cu hartie de copt.
5. Pune compozitia cu cascaval in tava si intinde-o uniform.
6. Baga tava in cuptorul incins pentru vreo 20 de minute.

Umplutura:
7. Scoate blatul din cuptor si lasa-l sa se raceasca.
8. Amesteca ingredientele pentru umplutura, apoi distribuie totul pe blat. Niveleaza, ca sa fie cat mai uniform.
9. Ruleaza blatul si baga-l inapoi in cuptor, de data aceasta pentru 30-40 de minute. Acopera tava cu hartie de copt in cazul in care observi ca rulada incepe sa se arda.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rulada cascaval rulada umpluta rulada carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1692 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018363 (s)