News Flash:

Rulada de cascaval cu umplutura de carne - Aperitiv perfect si usor de preparat

19 Septembrie 2016
3411 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru rulada:
200 gr cascaval tare
3-4 linguri gris
3 oua
130 gr maioneza

Pentru umplutura:
1 ceapa mai mica
450-500 gr carne tocata
2 oua
piper negru, proaspat rasnit
sare

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
2. Bate bine ouale, apoi amesteca-le cu cascavalul dat pe razatoare.
3. Adauga maioneza si gris. Omogenizeaza.
4. Tapeteaza o tava cu hartie de copt.
5. Pune compozitia cu cascaval in tava si intinde-o uniform.
6. Baga tava in cuptorul incins pentru vreo 20 de minute.

Umplutura:
7. Scoate blatul din cuptor si lasa-l sa se raceasca.
8. Amesteca ingredientele pentru umplutura, apoi distribuie totul pe blat. Niveleaza, ca sa fie cat mai uniform.
9. Ruleaza blatul si baga-l inapoi in cuptor, de data aceasta pentru 30-40 de minute. Acopera tava cu hartie de copt in cazul in care observi ca rulada incepe sa se arda.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rulada cascaval rulada umpluta rulada carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1881 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020278 (s)