News Flash:

Rulada de cascaval cu carne tocata - Aperitiv bun pentru orice ocazie

1 Septembrie 2017
5295 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulada de cascaval umpluta cu carne tocata” este un adevarat rasfat culinar in zilele de sarbatoare. Aspectuoasa, gustoasa si usor de preparat, rulada de cascaval ii va surprinde pe toti prin savoarea sa. Este un aperitiv perfect din toate punctele de vedere: aspect impecabil, gust fenomenal si aroma ademenitoare. Va recomandam cu incredere aceasta rulada extraordinara!

Ingrediente:

Pentru rulada:
200 g de parmezan sau alt cascaval tare
3 oua
3 linguri de gris
150 g de maioneza

Pentru umplutura:
500 g de carne tocata
2 oua
1 ceapa
sare si piper dupa gust

Citeste si Aperitiv de Santamaria Mica! Rulouri cu carne si umplutura de ciuperci

Mod de preparare:

Blat:
Incalziti cuptorul la 180 de grade.
Bateti ouale intr-un bol, dati cascavalul prin razatoare mare si amestecati-l cu oua.
Adaugati grisul si maioneza si amestecati toate ingredientele. Va recomandam sa nu sarati compozitia, deoarece cascavalul si maioneza contin sare.
Tapetati tava cu hartie de copt (puteti folosi o foaie de silicon).
Asezati aluatul de cascaval pe foaia de hartie si distribuiti-o uniform. Daca veti folosi o foaie de silicon, atunci puteti aseza aluatul direct pe foaie si sa puneti apoi foaia de silicon in tava. Coaceti blatul timp de 20 de minute.

Umplutura:
Adaugati in carnea tocata: ceapa tocata marunt, ouale si condimentele, amestecati bine cu mainile.
Scoateti blatul din cuptor, lasati sa se raceasca un pic si puneti deasupra umplutura, nivelati-o uniform.
Rulati blatul sub forma de rulada si puneti-o la cuptor sa se coaca timp de 30-40 de minute. Acoperiti rulada cu folie de aluminiu sau de hartie, daca veti observa ca rulada incepe sa se arda.
Rulada de cascaval poate fi servita atat calda, cat si rece.

preluat de pe likeachef
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1903 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020046 (s)