News Flash:

Rulada de carne tocata, invelita in bacon

28 Noiembrie 2016
20960 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

cca 900 gr carne tocata de vita
2 oua batute
50 gr ketchup
2 linguri sos Worcestershire
2-3 cepe tocate fin
2 linguri parmezan dat pe razatoare
1 lingurita sare
putin piper negru, proaspat rasnit
12 felii bacon
cca 120 gr branza cheddar, data pe razatoare

Mod de preparare:

1. Amesteca toate ingredientele intr-un bol, cu exceptia fasiilor de bacon.
2. Ruleaza bine compozitia, apoi imparte-o in doua rulade.
3. Pune 6 felii de bacon pe o hartie pergament si celelalte 6 pe alta hartie.
4. Pune o rulada in diagonala peste 6 felii de bacon. Ruleaza usor, cu ajutorul hartiei pergament.
5. Pune cu grija rulada obtinuta intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu si sigileaza capetele. Procedeaza la fel si cu a doua rulada.
6. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru 45-50 minute sau pana cand temperatura din rulade ajunge la 71 grade Celsius.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rulada aperitiv rulada carne platou rulada
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1674 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019595 (s)