News Flash:

Rulada de carne cu piept de pui - Cea mai buna se face DOAR ASA

14 Martie 2017
3718 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

800 g carne tocata mixta
1 piept de pui (aprox. 400 g)
1 mar ras
2 oua
2 linguri patrunjel verde tocat
4 linguri pesmet
1/2 lingurita nucsoara
1/2 lingurita praf de ghimbir
1 lingurita maghiran
1 fir de praz tocat (puteti inlocui cu ceapa verde)
sare
piper
cateva felii bacon afumat (optional)

Mod de preparare:

Se pun toate ingredientele (in afara de pieptul de pui) intr-un bol si se amesteca bine.
Intr-o tava de copt, de chec, punem feliile de bacon una langa alta.
Asezam jumatate din compozitie si apoi pe mijloc pieptul de pui, apasam usor si punem cealalta jumatate de compozitie.
Coacem rulada o ora si jumatate la 180 grade Celsius.
Se lasa sa se raceasca putin apoi se rastoarna pe un platou.
Servim rece ca aperitiv sau calda cu garnitura de cartofi sau legume.

Sfat: Pieptul de pui se poate inlocui cu muschiulet de porc.
Si nu uitati de bacon.

sursa: hai sa gatim
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rulada carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1546 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013045 (s)