News Flash:

Rulada de carne cu cartofi si oua

1 Decembrie 2014
1679 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

700 g carne tocata mixta
500 g cartofi
2 ardei kapia
3 oua
1 lingura unt
2 linguri pesmet sau 2 felii de paine inmuiata in apa si stoarsa bine
1 lingura patrunjel verde tocat
piper
sare
1/2 lingurita boia
ulei

Mod de preparare:

Carnea se amesteca cu 2 oua, patrunjel verde, pesmet, sare, piper, boia si se lasa sa stea putin la rece. Cartofii se curata si se taie cuburi apoi se fierb in apa cu putina sare. Cand sunt fierti se amesteca cu unt si 1 ou. Ardeii se coc, se curata de pielita si se taie cubulete.

Pe o folie de plastic intindem cu mainile ude amestecul de carne tocata, apoi punem cu o lingura piure-ul de cartofi si deasupra ardeii taiati cubulete. Marginile le lasati libere sa o puteti rula.
Rulam usor ajutandu-ne de folie si punem rulada intr-o forma de cozonac in care am pus hartie de copt. Coacem la 180 grade C timp de o ora.
Servim cu legume sau/si salata.

Reteta de rulada din carne ne este recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete garnitura retete rulada rulada carne retete craciun
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1755 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016682 (s)