News Flash:

Rulada de carne cu cartofi

20 Martie 2012
3615 Vizualizari | 0 Comentarii
Rulada de carne cu cartofi
Ingrediente:

200 g firimituri de paine
400 g carne de vita tocata
6 cartofi taiati pe jumatate
1 ceapa
2 linguri sos de tomate
1 morcov dat prin razatoare
2 linguri patrunjel tocat
1 ou
fasole verde

Mod de preparare:

Prima data se tapeteaza cu hartie de copt o tava de cozonac si se incinge la 180 de grade cuptorul. Apoi amestecam firimiturile, carnea, sosul de tomate, morcovul, patrunjelul, ceapa si oua intr-un vas. Potrivim de sare si framantam. Compozitia rezultata se pune in tava si se da la cuptor pentru 35-40 de minute.
In acest timp punem la fiert fasolea verde si cartofii, in apa cu sare. Rulada se serveste cu legumele fierte.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi ceapa morcov patrunjel fasole verde rulada
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1607 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019378 (s)