News Flash:

Rulada de carne

9 Mai 2014
3302 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 piept de pui (aprox. 400g)
800g carne tocata mixta
1 mar ras
4 linguri pesmet
2 linguri patrunjel verde tocat
1/2 lingurita nucsoara
1 lingurita maghiran
1/2 lingurita praf de ghimbir
1 fir de praz tocat (puteti inlocui cu ceapa verde)
sare
piper
optional (recomand) cateva felii bacon afumat

Mod de preparare:

Se pun toate ingredientele (in afara de pieptul de pui) intr-un bol si se amesteca bine. Intr-o tava de copt (de chec) punem feliile de bacon una langa alta. Asezam jumatate din compozitie si apoi pe mijloc pieptul de pui, apasam usor si punem cealalta jumatate de compozitie.
Coacem rulada o ora si jumatate la 180g C. Se lasa sa se raceasca putin apoi se rastoarna pe un platou. Servim rece ca aperitiv sau calda cu garnitura de cartofi sau legume.

Sfaturi:
- pieptul de pui se poate inlocui cu muschiulet de porc.
- nu uitati de bacon!

Rulada de carne recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete aperitive retete rulada rulada carne aperitive rulada
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1601 viz    0 com
1467 viz    0 com
1723 viz    0 com
3109 viz    0 com
2423 viz    0 com
1920 viz    0 com
2630 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1528 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016906 (s)