News Flash:

Rulada de branza cu ardei gras

3 Noiembrie 2016
38196 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg branza de vaci
1 ardei grasi rosii
170 g smantana
2-3 linguri cu varf de bulion
o legatura marar
2 cepe mici
putina sare

Mod de preparare:

1. Mai intai mixeaza bine smantana cu branza si potriveste de sare. Foloseste mixerul sau blenderul vertical.
2. Spala ardeii si toaca-i marunt.
3. Da pe razatoare ceapa, apoi sotarce-o bine de zeama.
4. Amesteca un sfert din cantitatea de branza cu bulionul.
5. Incorporeaza ardeii si ceapa. Mixeaza iar.
6. Amesteca mararul cu restul de branza.
7. Intinde o folie alimentara pe masa.
8. Intinde pe ea branza cu ardeii. Trebuie sa obtii o foaie potrivita ca grosime.
9. Acoper-o cu branza cu marar.
10. Ruleaza usor, sigileaza capetele si baga in frigider pentru cel putin 2-3 ore.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rulada branza retete rulada rulada craciun
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1657 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020803 (s)