News Flash:

Rulada de biscuiti cu nuca de cocos

5 Mai 2016
17529 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru baza:
500 g biscuiti digestivi
180 ml de lapte semidegresat
1.5 linguri de gem
1 lingura cacao pudra
1 lingura esenta de rom

Pentru umplutura:
150 gr unt
150 gr zahar pudra
75 gr nuca de cocos

Alte ingrediente:
10 linguri de nuca de cocos

Mod de preparare:

1. Pune biscuitii intr-un tocator electric sau robot de bucatarie. Mixeaza-i impreuna cu cacao, gemul, laptele si esenta de rom.
2. Intinde o bucata de folie alimentara pe masa.
3. Pune compozitia pe ea si transform-o intr-o foaie mai subtire cu ajutorul sucitorului.
4. Amesteca foarte bine ingredientele pentru umplutura.
5. Intinde uniform umplutura peste baza.
6. Ruleaza baza dintr-un capat folosindu-te de folie.
7. La final trece rulada prin nuca de cocos.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rulada biscuiti salam biscuiti rulada cocos
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3811 viz    0 com
2773 viz    0 com
1615 viz    0 com
1253 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1658 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023772 (s)